Επικοινωνήστε μαζί μαςΔ. Γούναρη 9-11 Τκ: 26222

info@omegasystems.gr

Τηλ. 2612 615231

Menu_cancel

ArcGIS

ArcGIS Online
Λογισμικό βασισμένο στο Cloud για δημιουργία και κοινή χρήση διαδραστικών χαρτών ιστού
Make maps

Δημιουργήστε διαδραστικούς χάρτες που εξηγούν τα δεδομένα σας και ενθαρρύνουν τους χρήστες να εξερευνήσουν.

Χαρτογραφήστε τα δικά σας δεδομένα και αποκτήστε προοπτική προσθέτοντας τα έγκυρα δεδομένα βάσει τοποθεσίας που περιλαμβάνονται στο ArcGIS Online. Χρησιμοποιήστε έξυπνη χαρτογράφηση για να καθοδηγήσετε την εξερεύνηση και την οπτικοποίηση των δεδομένων σας.

Μοιραστείτε χάρτες και εφαρμογές

Μοιραστείτε τους χάρτες σας με συγκεκριμένες ομάδες ή με όλους.

Δημιουργήστε εφαρμογές ιστού με τους χάρτες σας για μια εστιασμένη, διαδραστική εμπειρία. Στη συνέχεια, ενσωματώστε τις εφαρμογές που δημιουργήσατε στην ψηφιακή σας παρουσία, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπού σας, των αναρτήσεων στα κοινωνικά μέσα και των άρθρων ιστολογίου.

Συνεργάζομαι

Δουλέψτε αποτελεσματικά σε ολόκληρο τον οργανισμό σας για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε χάρτες.

Οι χρήστες λαμβάνουν ασφαλή, απλή πρόσβαση στα δεδομένα, τους χάρτες και τις εφαρμογές που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Το ArcGIS Online είναι έτοιμο για επιχειρήσεις, που σημαίνει ότι πληροί τις ανάγκες ασφάλειας, ελέγχου ταυτότητας, απορρήτου και διαχείρισης χρηστών μεγάλων οργανισμών.

Αναλύστε δεδομένα

Κατανοήστε τα δεδομένα σας στο πλαίσιο της τοποθεσίας χρησιμοποιώντας διαισθητικά εργαλεία ανάλυσης.

Αποκαλύψτε σχέσεις, προσδιορίστε τις κορυφαίες τοποθεσίες, χρησιμοποιήστε βέλτιστες διαδρομές και αναλύστε μοτίβα για να κάνετε προβλέψεις. Προσθέστε πολύτιμο πλαίσιο στα δεδομένα σας συνδυάζοντάς τα με τα δημογραφικά δεδομένα και τα δεδομένα του τρόπου ζωής της Esri.

Εργαστείτε με τα δεδομένα σας

Φέρτε τα δεδομένα σας σε ένα ισχυρό σύστημα που ενεργοποιεί γεωπληροφορίες, κεντρικούς υπολογιστές και κλίμακες.

Ενημερώστε και προσθέστε στα δεδομένα σας χωρίς να διαταράξετε τους χάρτες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα δεδομένα. Ελέγξτε ποιος προσθέτει και τροποποιεί τα δεδομένα σας.

Λογισμικό που βασίζεται στο cloud

Δεδομένου ότι είναι λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS), το ArcGIS Online εκτελείται σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Η παγκόσμιας κλάσης υποδομή του επιτρέπει στους χάρτες σας να κλιμακωθούν, έτσι χιλιάδες άνθρωποι μπορούν ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Η Esri διαχειρίζεται ενημερώσεις λογισμικού και συντήρηση για εσάς

Ασφαλές και ιδιωτικό

Εμπιστευμένο ακόμη και από τις πιο ελεγχόμενες βιομηχανίες, το ArcGIS Online κερδίζει συνεχώς πιστοποιήσεις ασφάλειας και απορρήτου. Είναι ανθεκτικό, περιττό και χτισμένο από την αρχή με γνώμονα την ασφάλεια.

Η επιχείρηση είναι έτοιμη

Το ArcGIS Online πληροί τις απαιτήσεις σας στον τομέα της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, του ελέγχου ταυτότητας και του απορρήτου. Παρέχει καταγραφή και άλλες προηγμένες αναφορές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του οργανισμού σας. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τη σύνδεση για τον οργανισμό σας.

ArcGIS PRO
Το κορυφαίο λογισμικό GIS στον κόσμο

Μετατρέψτε τα δεδομένα σε χάρτες και πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Χρησιμοποιήστε επιστημονικά αναλυτικά εργαλεία σε δεδομένα 2D, 3D και 4D για να προσδιορίσετε μοτίβα, να κάνετε προβλέψεις και να απαντήσετε σε ερωτήσεις. Μοιραστείτε γρήγορα έργα και πληροφορίες εντός του οργανισμού σας, στο διαδίκτυο και μέσω εφαρμογών για κινητά.

Ενσωματώστε δεδομένα από πολλές πηγές

Συνδυάστε δεδομένα από διάφορες πηγές και μορφές. Το ArcGIS Pro υποστηρίζει πρότυπα της βιομηχανίας και της κοινότητας για να διασφαλίσει τη συμπερίληψη οποιουδήποτε συνόλου δεδομένων έχετε.

Οπτικοποιήστε τα δεδομένα σας

Εμφάνιση δεδομένων σε 2D και 3D ταυτόχρονα. Διαχειριστείτε πολλούς χάρτες και διατάξεις σε μια μόνο ροή εργασίας βάσει έργου.

Επεξεργαστείτε και αναλύστε τα δεδομένα σας

Απλοποιήστε την επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων με εργαλεία ευαίσθητα στο περιβάλλον. Εκτελέστε διαδραστική ανάλυση 2D και 3D. Αυτόματη εργασία με ModelBuilder ή Python.

Μοιραστείτε την εργασία σας με τον κόσμο

Δημοσιεύστε χάρτες και αποτελέσματα ανάλυσης ως υπηρεσίες ιστού ή εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας. Μοιραστείτε χάρτες και δεδομένα στο ArcGIS Online, στο ArcGIS Enterprise ή ως πακέτο.