Το Omega Manager είναι μια online εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, χωρίς την πολυτέλεια να χάσουν κερδοφόρο χρόνο.  

Μπορείς να εκδίδεις αθεώρητα τιμολόγια και αποδείξεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Να καταγράφεις εισπράξεις, πληρωμές και να παρακολουθείς τη ρευστότητα της επιχείρησής σου. Σε όλα αυτά, έχεις πρόσβαση από όλες τις συσκευές.

Οι καθημερινές δουλείες μίας επιχείρησης είναι πάρα πολλές. Για την αύξηση εσόδων, παραγωγικότητας, κερδών και την μείωση εξόδων, χρειάζεται σωστή οργάνωση. Γι'αυτό, το Omega Manager, ως πρόγραμμα μηχανογράφησης, είναι ιδανικό για την πλήρη κάλυψη όλων των εργασιών και αναγκών της επιχείρησής σας.

Μια εύχρηστη εφαρμογή που θα γίνει το δεξί σας χέρι

Features

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Η συνεργασία γίνεται απλή! Προσκάλεσε στο Manager το λογιστή ή τους συνεργάτες σου, εκμηδένισε τα κόστη επικοινωνίας και συνεργάσου με όλους πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. 

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Δες ευανάγνωστες, αναλυτικές αναφορές. Διαχειρίσου και άλλαξε τα δεδομένα ανάλογα με τις ανάγκες σου, για αποδοτικότερη εργασία. Αποθήκευσε τα αποτελέσματα σε διάφορους τύπους αρχείων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Το Manager είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή. Ξεκίνα τη δουλειά σου από το σταθερό υπολογιστή στο γραφείο και ολοκλήρωσέ τη στο σπίτι, από το tablet ή το κινητό σου.

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Τιμολόγησε σε οποιοδήποτε νόμισμα χρειάζεται. Μπορείς να προσαρμόσεις τις ισοτιμίες, χωρίς περιθώριο λάθους. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να πληρωθείς σε ξένα νομίσματα χωρίς καμία δυσκολία!

ΔΙΑΧΕΙΡιΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Δες το πλήρες ιστορικό κινήσεων κάθε πελάτη, ανάλυσε τα υπόλοιπά του, αποθήκευσε την κατάσταση κινήσεων σε pdf και στείλε την με e-mail. Αξιοποίησε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, αύξησε τις διασταυρούμενες και συμπληρωματικές πωλήσεις!

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Προσάρμοσε τους τύπους παραστατικών στις ανάγκες σου. Δημιούργησε νέους τύπους για τιμολόγια και αποδείξεις. Μπορείς ακόμα και να τους συσχετίσεις με δικές σου σειρές παραστατικών. Η ονοματοδοσία και η αριθμοδότηση των τιμολογίων σας είναι παιχνιδάκι.

24/7 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ EMAIL 

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά, για να σας βοηθήσει και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία. Πραγματική υποστήριξη, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, χωρίς περιορισμούς. Σας απαντάμε μέσω e-mail άμεσα.

ΑΠΛΟ & ΕΥΧΡΗΣΤΟ.

Το σημαντικότερο όλων, είναι πως το Manager είναι πολύ απλό & εύχρηστο. Ακόμα και εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με εφαρμογές ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης, η εξοικείωσή σας με το Manager θα είναι άμεση και πολύ γρήγορη!

Πολλαπλοί Χρήστες
Η συνεργασία γίνεται απλή! Προσκάλεσε το λογιστή ή τους συνεργάτες σου και εκμηδένισε τα κόστη επικοινωνίας.
Προσωποποιημένες αναφορές
Δες όμορφες, αναλυτικές αναφορές. Παραμετροποίησε τα δεδομένα και αποθήκευσε τα αποτελέσματα σε διάφορους τύπους αρχείων.
Πρόσβαση απο παντού
Το Manager είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή. Ξεκίνα τη δουλειά από τον σταθερό υπολογιστή στο γραφείο και ολοκλήρωσε την στο σπίτι, από την ταμπλέτα ή το κινητό σου.
Πολλαπλά νομίσματα
Τιμολόγησε σε οποιοδήποτε νόμισμα. Μπορείς όχι μόνο να προσαρμόσεις τις ισοτιμίες, αλλά ακόμα και να πληρωθείς σε ξένα νομίσματα!
Διαχείρηση Πελατολογίου
Δείτε το πλήρες ιστορικό κινήσεων του εκάστοτε πελάτη, αναλύστε τα υπόλοιπά του, εξάγετε την κατάσταση κινήσεων σε pdf και αποστείλετέ την με email. Αξιοποιήστε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και αυξήστε τις διασταυρούμενες και συμπληρωματικές πωλήσεις σας!
Παραμετροποιήση παραστατικών
Προσαρμόστε τους τύπους παραστατικών στις ανάγκες σας. Δημιουργήστε νέους τύπους για τιμολόγια και αποδείξεις, και συσχετίστε τους με δικές σας σειρές παραστατικών. Η ονοματοδοσία και αριθμοδότηση των τιμολογίων σας είναι παιχνιδάκι
Πραγματική υποστήριξη μέσω email, 24/7
Σας λύνουμε όλες τις απορίες επί 24ώρου βάσεως. Πραγματική υποστήριξη χωρίς περιορισμούς.
Το Manager είναι απλό & εύχρηστο.
Το Manager είναι πολύ απλό & εύχρηστο Ακόμα και εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με εφαρμογές ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης, η εξοικείωσή σας με το Manager θα είναι άμεση και πολύ γρήγορη!

Πώς Δουλεύει ;

1. Δημιουργεις
2. Τιμολογείς
3. Εισπράττεις

Αίτηση για δοκιμαστικό λογαριασμό!

Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγισης